Evropska premijera: Igosi u Istanbulu, Bajića brinu povrede

"Naš najveći problem u ovog trenutku je veliki broj bolesnih i povrijeđenih igrača. Najbitnije je da se što prije oporavimo i kompletiramo"

05.10.2022. 10:41
  • Podijeli:
Dragan Bajić_ABA liga-1664957997904.webp Foto: ABA liga

Košarkaši Igokee m:tel večeras počinju nastup u Ligi šampiona.

Bh. prvaci na evropskoj premijeri idu na noge neugodnom Bahčešehiru, s kojim će koplja ukrstiti od 18 časova.

Igosi su tokom ljeta renovirali ekipu. Neki nosioci igre su ostali, došla su "jaka" pojačanja i sada je potrebno vrijeme da stvari legnu na svoje mjesto.

POvrede su kroz cijeli pripremni period remetile planove šefu struke Draganu Bajiću i njegovim saradnicima.

Koliki je to hendikep bio, pokazao je i uvodni susret ABA lige u kojem su Aleksandrovčani kod kuče izgubili od Mornara.

Pa ipak, Bajić ne želi da kuka zbog onog što je bilo. Najavio je hrabru igru u Istanbulu i, zašto ne, pobjedu, koja je bi bila jako vrijedna u bici za prolaz dalje.

"Očekuje nas sigurno težak meč. Gledajući ekipu Bahčešehira i roster koji ima, jasno je da je to tim koji ima velike ambicijeu u Ligi šampiona. Naš najveći problem u ovog trenutku je veliki broj bolesnih i povrijeđenih igrača. Najbitnije je da se što prije oporavimo i kompletiramo kako bismo bili konkurentni svim rivalima", otkrio je Bajić.

Prema njegovim riječima, večerašnja bitka je nova prilika za dokazivanje na velikoj sceni:

"Bez obzira na povrede i startni poraz protiv Mornara, u svaki duel ulazimo sa ciljem da slavimo. To sam jasno rekao svojim igračima. To je jedini način ukoliko želimo da napravimo dobar rezultat u Ligi šampiona. Tako će biti i u Istanbulu. Trudićemo se da pružimo jak otpor kvalitetnom protivniku. Ako se ukaže šansa za trijumf, sigurno ćemo znati da ju iskoristimo", zaključio je Bajić.

Pored Igokee i Bahčešehira, u grupi D Lige šampiona su i Bilbao, te Nimburk.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()