Euroliga žestoko kaznila Partizan

Epilog sukoba u Španiji

28.12.2023. 12:31
  • Podijeli:
kk partizan kk žalgiris x@@PartizanBC-657b632ae6eb1.webp Foto: x@PartizanBC

Partizan je zbog incidenta na gostovanju Valenciji kažnjen sa 30.000 eura i zabranom navijača da prisustvuju sljedećem gostovanju. Naredni gostujući meč Partizana u Euroligi je gostovanje Crvenoj zvezdi 4. januara.

U Valensiji je došlo do sukoba navijača Partizana sa policijom u Španiji zbog čega je sada Evroliga odlučila da kazni crno-bele.

Partizan je slavio na pet od poslednjih šest susreta i nalazi se u dobroj formi pred meč sa Virtusom koji je na programu od 18.30 u okviru 17. kola Evrolige.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()