Dvostruki MVP najjače košarkaške lige: Adetokumbo istakao da radije gleda Evroligu nego NBA

Pitanje koje se postavlja jeste da li će Janis biti u konkurenciji za nacionalni tim Grčke u okviru kvalifikacija za Olimpijske igre.

10.03.2024. 21:04
  • Podijeli:
Janis Adetokombu-1663657164294.webp Foto: Profimedia

Janis Adetokumbo ističe da voli da gleda evroligaške mečeve i da ih radije gleda nego NBA ligu.

Gledam Panatinaikos i Olimpijakos. Ne gledam cijele mečeve, uglavnom ‘hajlajtse’. Želim i jednom i drugom timu sve najbolje. Samo ne gledam cijele utakmice. Ne gledam NBA ligu, ali pratim Evroligu – rekao je Janis Adetokumbo.

Pitanje koje se postavlja jeste da li će Janis biti u konkurenciji za nacionalni tim Grčke u okviru kvalifikacija za Olimpijske igre.

– Da, želim da igram na Olimpijskim igrama. Ipak, to je predaleko, ima 4-5 mjeseci do tad. Imam to u glavi, ali ne razmišljam previše o tome. Kada dođe momenat, volio bih da pomognem na turniru kako bismo dobili kartu za Olimpijske igre – rekao je on.

Prisjetio se najbliže situacije da se kvalifikuje za OI.

– Najbliže što smo bili Olimpijskim igrama bilo je 2016. godine kada smo igrali finale kvalifikacionog turnira protiv Hrvatske i izgubili. Svakom sportisti je san da bude u olimpijskom selu, da nosi državni grb – rekao je Adetokumbo, prenose Sportske.net.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()