Dončić uz psovke provocirao navijače i oduševio Snoop Dogga: Ko sada plače!?

Dočekao svoje

31.05.2024. 09:30
  • Podijeli:
luka doncic profimedia-6651c9314ba37.webp Foto: Profimedia

Luka Dončić (25) odveo je Dallas u veliko finale NBA lige tako što je u petoj utakmici finala Zapadne konferencije bio najbolji igrač za pobjedu Mavsa 124:103 kod Minnesote, a Slovenac se nije istakao samo košarkaškim vještinama.

Naime, Dončić se pokazao i kraljem trash talka budući da je na neprijateljsku atmosferu u Minneapolisu odgovorio tako da je nakon koševa likovao i izazivao 19.000 gledatelja u Target Centeru.

Najviralnija scena je bila ona kada se nakon poentiranja okrenuo prema navijačima Wolvesa i jasno uzviknuo: "Ko sada plače, mater vam je*em?!"

Sceni je dodatnu draž dalo to što je odmah ispred Dončića u prvom redu gledališta bio poznati reper Snoop Dogg.

Iako je pjevač odrastao na surovim ulicama Los Angelesa i teško ga je impresionirati trash talkom, kamere su zabilježile kako je čak i on ostao zapanjen Dončićevim provokacijama.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()