Dončić predvodi reprezentaciju Slovenije u kvalifikacijama za Olimpijske igre

Na spisku se nalazi i košarkaš Dalasa Luka Dončić, koji će sa Maveriksima igrati u finalu NBA lige protiv Bostona, prenosi Tanjug

05.06.2024. 20:40
  • Podijeli:
luka dončić, 7 sept 2023 - profimedia (2)-6660533fc4d99.webp Foto: Profimedia

Selektor košarkaške reprezentacije Slovenije Aleksander Sekulić saopštio je danas širi spisak od 16 igrača za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Parizu.

Na spisku se nalazi i košarkaš Dalasa Luka Dončić, koji će sa Maveriksima igrati u finalu NBA lige protiv Bostona, prenosi Tanjug.

Košarkaši Slovenije će 10. juna početi pripreme za kvalifikacije za OI. Košarkaši koji imaju klupske obaveze naknadno će se priključiti pripremama.

Slovenija će igrati u grupi A kvalifikacija za OI u Pireju sa selekcijama Hrvatske i Novog Zelanda. U grupi B u Pireju biće Egipat, Grčka i Dominikanska Republika. Pobednik kvalifikacionog turnira izboriće plasman na OI.

Na spisku se nalaze: Jaka Blažič, Miha Cerkvenik, Vlatko Čančar, Žiga Dimec, Luka Dončić, Zoran Dragić, Gregor Hrovat, Aleksej Nikolić, Tibor Mirtič, Edo Murić, Bine Prepelič, Klemen Prepelič, Leon Stergar, Luka Ščuka, Jan Špan i Majk Tobi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()