Dobar posao: Igokea prodala Stivensa Dinamu

"Trener Dragan Bajić je još jednom pokazao da radi dobre stvari. Prodao je igrača od 33 godine"

11.11.2022. 16:28
  • Podijeli:
Dešon Stivens_ABA liga-1668179633175.webp Foto: ABA liga

Dešon Stivens više nije košarkaš Igokee. Sjajni centar napustio je Aleksandrovac i pojačao redove Dinama iz Sasarija.

Igosi su tako ostali bez važnog igrača koji je ove sezone na Jadranu prosječno bilježio 12,7 koševa i 7,2 skoka za indeks 17,2. Ipak, kako su poručili iz kluba, odradili su i dobar posao, ne otkrivajući pri tom koliko obeštećenje su inkasirali.

"Trener Dragan Bajić je još jednom pokazao da radi dobre stvari. Prodao je igrača od 33 godine", kroz šalu je rezimirao sportski direktor Vuk Radivojević.

Bajiću i saradnicima neće biti lako u nastavku kampanje s obzirom na to da je i Mario Nakić izgubljen do kraja sezone. On je uspješno operisan, nakon čega je postalo jasno da neće biti u prilici da se vrati na parket u drugom dijelu šampionata.

"Uprkos aktuelnoj situaciji, nećemo dovoditi nove igrače. Pokušaćemo da razigramo košarkaše koje trenutno imamo na raspolaganju", dodao je Bajić.

Pozitivna vijest je i da će juniorska ekipa Igokee ove sezone po prvi put nastupiti u Ligi šampiona. U zavisnosti od broja prijavljenih ekipa biće poznat sistem takmičenja.

Formu za nastup u eliti Igosi će brusiti ovog vikenda, kada će biti domaćini jedne grupe ABA lige u kojoj su prošle godine zauzeli odlično, treće mjesto.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()