Dobar nastup Nurkića u trećem uzastopnom porazu Portlanda

Blazersi ovaj put "položili oružje" ispred Milwaukee Bucksa

22.11.2022. 07:31
  • Podijeli:
portland_nurkic - reuters-1669098457791.webp Foto: Reuters

Portland Trail Blazersi zabilježili su i treći uzastopni poraz nakon sinoćnje utakmice protiv Milwaukeeja.

Tim našeg Jusufa Nurkića izgubio je od Bucksa rezultatom 119:111.

"Bosanska zvijer" je na ovom susretu ostvario double-double učinak od 16 poena i 10 skokova, a upisao je i 3 asistencije.

Blazersi nisu mogli računati na najboljeg igrača Damiana Lillarda koji se oporavlja od povrede, što su Bucksi dobro iskoristili, a briljirao je sjajni Giannis Antetokounmpo. Grk je susret završio s 37 poena, 7 skokova i 6 asistencija.

Portland je nakon sjajnog starta pao u formi, te je sada na skoru 10-7, dok je Milwaukee na 12-4.


 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()