Crno-beli srušili Panathinaikos i zakazali sudar s Realom

Tresla se doslovno beogradska arena koja je uz gromoglasne aplauze i podršku tokom čitavog susreta

14.04.2023. 22:38
  • Podijeli:
kk partizan kk partizan-6439b96e3c97b.webp Foto: KK Partizan

Košakaši Partizana na fenomenalan način okončali su nastup u regularnom dijelu Eurolige savladavši u prepunoj beogradskoj Stark Areni Panathinaikos sa 83:81.

Tresla se doslovno beogradska arena koja je uz gromoglasne aplauze i podršku tokom čitavog susreta ispratila svoj tim u play-off najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi.

Tim Željka Obradovića do pobjede je vodio sjajni Australijanac Dante Exum sa 18 ubačenih koševa, pratio ga je Punter sa 17, odnosno Avramović sa 14 koševa.

U play-offu Partizan će igrati protiv Real Madrida. Prva dva meča igraju se u Madridu, potom treći i eventualno četvrti u Beogradu, dok se potencijalna majstorica igra u Madridu.

Svi parovi play-offa:

Olympiacos - Fenerbahče

Barcelona - Žalgiris

Real Madrid - Partizan

Monaco - Maccabi

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()