Brejk za prolaz dalje: Igokea može i do prvog mjesta

Mogu li Igosi do trona doći, biće jasnije nakon sutrašnjeg boja između Bahčešehira i Bilbaoa

13.12.2022. 20:36
  • Podijeli:
Nimburk - Igokea_FIBA-6398cdd3486ca.webp Foto: FIBA

Košarkaši Igokee m:tel napravili su još jedan podvig u Ligi šampiona.

Igosi su kao gosti porazili Nimburk rezultatom 73:69 (19:20, 21:17, 19:16, 14:16), te tako prošli dalje.

Učenici Dragana Bajića čak su u igri za osvajanje prvog mjesta grupe D. Mogu li do trona doći, biće jasnije nakon sutrašnjeg boja između Bahčešehira i Bilbaoa.

Bilo kako bilo, okršaj sa turskim sastavom u srijedu u Laktašima odlučiće o podjeli karata. Realnija je opcija da taj meč odluči o drugom mjestu, koje donosi prednost domaćeg terena u eventualnoj majstorici prve nokaut faze.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()