Braća Jokić poručila Jacku Nicholsonu: Vidimo se nagodinu

Slavnom glumcu se nisu svidjele provokacije

22.05.2023. 09:50
  • Podijeli:
jack nicholson reuters-646b1e90974c6.webp Foto: Reuters/USA Today Sports

Denver Nuggetsi pobijedili su Lakerse 119:108 u Los Angelesu i poveli 3:0 u finalnoj seriji Zapadne konferencije NBA-a.

Jamal Murray ubacio je 37 poena za Denver i tome dodao šest asistencija i sedam skokova, dok je Nikola Jokić imao 24 poena, osam asistencija i šest skokova.

Utakmicu je nakon nekog vremena pratio i slavni glumac Jack Nicholson (86), koji je veliki navijač LA Lakersa.

Poraz od Nuggetsa Nicholson je pratio iz prvih redova, a za vrijeme utakmice trpio je provokacije braće Jokić. Nemanja i Strahinja sjedili su blizu legendarnog glumca, a poznati su po glasnom navijanju i verbalnim okršajima s onima koji ih pokušaju sputati.

Jokići su Nicholsonu dobacivali "vidimo se nagodinu" te mu ironično mahali dok je izlazio iz dvorane.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()