Borcu toplo na Zlatiboru: Protiv Pelistera na "plus 22"

U jednom momentu "plus" je iznosio 32 poena, pa je bilo prostora i za atraktivnu igru

21.12.2022. 17:00
  • Podijeli:
KK Borac_ABA liga-63a32b03a52a7.webp Foto: ABA liga

Košarkaši Borca u šestom kolu ABA 2 lige upisali su i peti trijumf. I to više nego ubjedljiv.

Crveno-plavi su na startu turnira koji se održava na Zlatiboru bili dominantni protiv Pelistera, kojeg su savladali rezultatom 89:67 (22:16, 26:16, 29:16, 12:19).

Banjalučani su od starta nametnuli svoju igri pa se pitanje pobjednika praktično nije ni postavljalo.

Kako je vrijeme odmicalo, prednost na strani učenika Zorana Kašćelana bila je sve veća. U jednom momentu "plus" je iznosio 32 poena, pa je bilo prostora i za atraktivnu igru.

Borac sedmi jadranski ispit polaže u petak, od 15 časova, kada će snage odmjeriti sa Sutjeskom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()