Borba za prvi trofej u sezoni: Partizan i Igokea danas igraju polufinale Superkupa

U drugom polufinalu od 21 sat vidjećemo crnogorski derbi, pošto će se za mjesto u finalu boriti Budućnost i Studentski centar

19.09.2023. 14:30
  • Podijeli:
laktaši turnir kk partizan srna-64fc6b26ece75.webp Foto: Srna

Košarkaši Partizana od 18 sati igraju protiv Igokee u polufinalu Superkupa ABA lige u Podgorici.

Crno-bijeli su poslije velike borbe savladali Megu u četvrtfinalu 89:78, dok je ekipa Vladimira Jovanovića u prvom meču bila bolja od ljubljanske Cedevita Olimpije 75:65.

U drugom polufinalu od 21 sat vidjećemo crnogorski derbi, pošto će se za mjesto u finalu boriti Budućnost i Studentski centar.

Bokan isprozivao vječite rivale zbog ABA lige “Ne može jedan klub da sam odlaže mečeve, a drugi da i ne igra”

Košarkaši Budućnosti među četiri najbolja tima plasirali su se poslije pobjede nad Zadrom 70:58 , dok su podgorički Studenti ubjedljivo savladali FMP 93:75.

Finale Superkupa igraće se u srijedu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()