Borac i Široki Brijeg danas kreću u pohod na ABA ligu

Pobjednik susreta Borac - Široki će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Helios - Pelister

12.04.2023. 11:58
  • Podijeli:
Borac - TFT_ABA-640900fd30fe5.webp Foto: ABA League j.t.d. / Dragana Stjepanović

Danas u Domžalama počinje play-off ABA 2 lige, a u borbi za plasman u ABA ligu će biti i bosanskohercegovački klubovi Borac i Široki.

U borbi za plasman u prvi rang regionalne lige su ostali Helios i Krka iz Slovenije, Podgorica i Sutjeska iz Crne Gore, Zlatibor iz Srbije, Pelister iz Makedonije, te naši klubovi Borac i Široki.

Voljom žrijeba je odlučeno da se Borac i Široki sretnu već u četvrtfinalu, te će nakon današnje utakmice koja počinje u 21 sat samo jedan od te dvije ekipe ostati u utrci za plasman u ABA ligu.

Pobjednik susreta Borac - Široki će u polufinalu igrati protiv boljeg iz duela Helios - Pelister.

Drugi par polufinala će činiti bolje ekipe iz duela Krka - Sutjeska i Podgorica - Zlatibor.

Pobjednik finala ulazi u ABA ligu, dok će poraženi igrati u baražu protiv jedanaestoplasirane ekipe iz ABA lige.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()