Bogdanović zatrpao koš Bucksa, ali nije mogao sam

Milwaukee je o pobjede vodio sjajni Giannis Antetokounmpo sa 36 poena, 16 skokova i 8 asistencija

31.03.2024. 10:55
  • Podijeli:
Bogdan Bogdanović 1-66090af784e40.webp Foto: AP Photo/Mike Stewart/Tanjug

U odsustvu prve violine Atlante, Trea Younga, kojeg već nekog vremena nema na parketu zbog povrede prsta, Bogdan Bogdanović je preuzeo ulogu lidera franšize iz Georgije.

Ipak ni sjanih 38 i 10 skokova poena srpskog reprezentativca nije bilo dovoljno za novi trijumf. Hawksi su poraženi od Milwaukeea sa 113:122.

Bio je Bogdanović na dva poena od rekorda karijere, koji je prije tri i po meseca postavio protiv Denvera (40 poena). I bio je riješen da ga večeras sruši. U poslednjih petnaestak sekundi utakmice ispalio je dvije trojke, ali nažalost nijednu nije pogodio. Meč je završio sa 12/23 iz igre, 5/9 za tri poena.

Milwaukee je o pobjede vodio sjajni Giannis Antetokounmpo sa 36 poena, 16 skokova i 8 asistencija.

Boston je slavio u gostima kod New Orleansa rezultatom 104:92, dok je Orlando savladao Memphis rutinski rezultatom 118:8.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()