Bivši igrač "vječitih rivala" prešao u Galatasaraj

Corey Walden (31) je u redove učesnika FIBA Lige šampiona stigao iz Bajerna kao slobodan igrač

11.07.2023. 04:22
  • Podijeli:
Corey Walden foto Crvena zvezda mts-64abf21479726.webp Foto: Crvena zvezda mts

Bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde Corey Walden novi je član Galatasaraja, saopštio je danas istanbulski klub na zvaničnom sajtu.

Walden (31) je u redove učesnika FIBA Lige šampiona stigao iz Bajerna kao slobodan igrač i potpisao ugovor na godinu plus godinu. Amerikanac je prethodne dvije sezone proveo u klubu iz Minhena, a prije toga po jednu u Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Prošle sezone je u Evroligi odigrao 29 mečeva, uz prosječni učinak od 8,8 poena i 2,3 asistencije.

Galatasaraj u sledeću sezonu ulazi sa potpuno promijenjenim sastavom, pošto su ekipu koju sa klupe vodi Zvezdan Mitrović pre Waldena pojačali i Džona Radebo, Miralem Halilović, Samet Gejik, Akvasi Jeboa i Ismet Akpinar.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()