Hazard se oprostio od reprezentacije Belgije: Sljedeća generacija je spremna

Loše izdanje "Crvenih vragova" na Mundijalu u Kataru

07.12.2022. 11:47
  • Podijeli:
eden_hazard  reuters-63906f14be7c0.webp Foto: Reuters

Eden Hazard zvanično se oprostio dresa Belgije nakon neuspjeha na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Iako ima "tek" 31 godinu, Hazard je odlučio staviti tačku na nastupe u nacionalnom timu, a sve je objavio na svom Instagram profilu.

"Danas okrećem novu stranicu. Hvala vam na ljubavi, hvala vam na neviđenoj podršci. Hvala vam za ovu sreću koju smo dijelili od 2008. godine. Odlučio sam završiti međunarodnu karijeru. Sljedeća generacija je spremna. Nedostajat ćete mi", napisao je Hazard.

Za reprezentaciju Belgije, Hazard je ukupno odigrao 126 mečeva, a postigao je 33 gola.


 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()