Zvezda želi Luku Jovića

On je prethodne sezone postigao šest golova u Seriji A

07.08.2023. 07:52
  • Podijeli:
Luka Jovic foto Reuters-63ee9111f33de.webp Foto: Reuters

Crvena zvezda navodno se raspituje za usluge Luke Jovića, prenio je dobro obaviješteni italijanski novinar Nikolo Šira.

Kako prenosi novinar kojeg na Twitteru prati više od 300.000 zaljubljenika u fudbal, Jović bi mogao da napusti Fiorentinu i to su čuli u Ljutice Bogdana.

Navodno, Zvezda se raspituje i ukoliko dobije pozitivne informacije, mogla bi da krene u operaciju vraćanja Jovića na "Marakanu".

Srpski fudbaler, kojem karijera ide silaznom putanjom otkako je imao neuspješnu epizodu u Realu iz Madrida, mogao bi da pokuša da oživi karijeru u klubu u kojem je odrastao.

Jović je nedavno bio gost sa Fiorentinom u Beogradu i tada je za društvene mreže šampiona Srbije izjavio kako bi jednog dana volio da se vrati u Zvezdu.

Jović je prethodne sezone postigao šest golova u Seriji A.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()