Zrinjski otputovao u Birmingham na duel s Aston Villom: Idemo uživati i dati maksimum

Svi u redovima prvaka Bosne i Hercegovine su uzbuđeni uoči ove velike utakmice na Villa Parku

04.10.2023. 12:15
  • Podijeli:
Mostar_Zrinjski_put_foto_Zrinjski Cropped-651d364367ab3.webp Foto: HŠK Zrinjski

Nogometaši Zrinjskog danas su iz Mostara otputovali avionom u Birmingham na utakmicu drugog kola Konferencijske lige s Aston Villom.

Svi u redovima prvaka Bosne i Hercegovine su uzbuđeni uoči ove velike utakmice na Villa Parku, a trener Plemića Krunoslav Rendulić je okarakterisao najvećom u historiji mostarskog kluba.

"Ovo je najveća utakmica u historiji kluba. Boli te glava od kvalitete kada razmišljamo o utakmici s njima. Oni su u vrhu Premiershipa, efikasniji su od Cityja u ovom trenutku, ali mi tamo ne idemo na izlet. Idemo dati svoj maksimum", poručio je Rendulić koji sutra neće moći računati na Bradarića i Barišića.

"Ovo je prevelika utakmica i za nas i za Bosnu i Hercegovinu i za Mostar. Ko bi rekao da ćemo nakon prvog kola biti na prvom mjestu, a oni na posljednjem? To je draž nogometa, idemo uživati i dati svoj maksimum", rekao je kapiten ekipe nemanja Bilbija.

Susret Aston Villa - Zrinjski igra se sutra na Villa Parku u Birminghamu s početkom u 21 sat uz direktan televizijski prijenos na Arena Sportu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()