Zmajevi napokon otputovali u Lisabon!

Prije nekih 20 minuta naši momci su konačno krenuli u Lisabon, a i pored svih problema otišli su sa veoma dobrim raspoloženjem

16.06.2023. 20:43
  • Podijeli:
Zmajevi_naslovna_foto_FB-648cad00d8b89.webp Foto: Facebook/Nogometni savez Bosne i Hercegovine

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine predvođena selektorom Farukom Hadžibegićem večeras je sa Međunarodnog aerodroma u Sarajevu otputovala u Lisabon gdje će sutra odigrati kvalifikacioni meč protiv Portugala.

Naš tim je put Portugala trebao još jutros, ali je zbog problema na avionu isti pomjeren za 19 sati i 30 minuta, a potom i za 20 sati.

Prije nekih 20 minuta naši momci su konačno krenuli u Lisabon, a i pored svih problema otišli su sa veoma dobrim raspoloženjem.

Naš tim je današnje vrijeme iskoristio za posjetu ilidžanskog restorana, ali i za trening na stadionu Grbavica.

S druge strane, naš tim neće biti u prilici odraditi trening na stadionu De Luz, što je ujedno trebao biti i jedini trening za naš tim pred meč sa snažnim rivalom.

Meč protiv Portugala naš tim igrat će sutra od 20 sati i 45 minuta, a tri dana kasnije igrat će se meč protiv Luskemburga.


 
  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()