Zlatan kao vino: Ibrahimović pokazao nevjerovatne fizičke sposobnosti

Nakon kraja karijere Ibrahimović se nalazi na odmoru, a još jednom je pokazao da posjeduje nevjerovatne fudbalske vještine te da u njegovim nogama još ima magije

31.07.2023. 08:20
  • Podijeli:
Zlatan Ibrahimović1-647d984a56b55.webp Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimović je nedavno okončao svoju izuzetno uspješnu fudbalsku karijeru, ali legendarni napadač nastavlja biti u fokusu javnosti.

Ibrahimović je podijelio fotografije sa odmora, a njegovi obožavatelji ponovo su ostali bez teksta.

Nakon kraja karijere Ibrahimović se nalazi na odmoru, a još jednom je pokazao da posjeduje nevjerovatne fudbalske vještine te da u njegovim nogama još ima magije.

Na snimku koji je objavio na društvenim mrežama Ibrahimović je fanove podsjetio na trenutke iz karijere kada je sa izvanrednim fizičkim i golgeterskim sposobnostima donosio radost navijačima širom Evrope. Loptu je savršeno zahvatio iznad glave, a scenu je opisao uz rečenicu: “Zauvijek mlad”.

Pogledajte majstoriju Ibrahimovića:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()