Žižović predstavljen: Presudni faktor će biti karakter i ambicija

Novi trener aktuelnog prvaka BiH

12.06.2024. 10:49
  • Podijeli:
mladen zizovic fk borac-666969677910d.webp Foto: FK Borac

Novoimenovani trener aktuelnih prvaka BiH, ekipe Borca, Mladen Žižović obratio se danas javnosti.

Podsjećamo, Žižović je jučer postao novi trener Borca, nakon iznenadnog odlaska Vinka Marinovića.

Žižović je rekao da mu je veliko zadovoljstvo doći u Banjaluku, gdje ga vežu posebne emocije.

"Pretrpjeli smo određene igračke gubitke na sredini terena. Zasigurno je da ćemo tu prvo gledati. U pregovorima smo sa nekoliko igrača, tako da će u narednom periodu sigurno biti novih igrača”, istakao je Žižović, pa je dodao:

"Kod novi igrača gledam - kvalitet, ambiciju i karakter, a ako moram da biram uvijek će presudni faktori biti karakter i ambicija."

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()