Žena uživo uputila bezobrazan poziv, snimak sa TV-a postao viralan

Niko se tome nije nadao, a ona se možda obraćala nekom na terenu

05.06.2023. 19:50
  • Podijeli:
zena tekma twitter-647dac674466d.webp Foto: Twitter

Čitava Britanija je vidjela gest jedne navijačice na utakmici Manchester Cityja i Manchester Uniteda koji je britanski javni servis BBC prenosio u subotu popodne.

City je u finalu FA Kupa slavio sa 2:1, a u trenutku kada je meč već bio gotov, kamera je prebačena na navijačicu koja se oblizivala i sa usana je moglo da joj se pročita “Pozovi me“.

Na društvenim mrežama u Engleskoj je to izazvalo brojne komentare, neki su se smijali, a pojedini su i kritikovali ovakav gest.

“Zamislite da se vraćate u školu pošto je vaša mama uradila ovo na TV-u“, bio je jedan od komentara, drugi kaže da su “svi vidjeli i ovo“, treći da: “Prvo sam pomislio šta je ovo, a onda sam znao da će dospjeti na internet“.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()