Željezničar danas na Grbavici dočekuje Zvijezdu: Manijaci mijenjaju tribinu

Južna tribina na stadionu Grbavica danas neće biti u funkciji zbog snijega

28.02.2023. 09:32
  • Podijeli:
Santos_FK Željezničar-1666457222323.webp Foto: FK Željezničar

Nogometaši Željezničara i Zvijezde danas otvaraju četvrtfinalne dvoboje Kupa Bosne i Hercegovine, a prvi susret ovih rivala igrat će se na stadionu Grbavica.

Plavi ne briljiraju na otvaranju proljetnog dijela sezone, ali su veliki favoriti protiv protivnika koji dolazi iz Prve lige FBiH i kojem prvenstvo još nije počelo.

U osmini finala Željezničar je izbacio Leotar, dok je Zvijezda bila bolja od Rudara iz Kaknja.

Plavi su u prošlim nastupima protiv Zvijezde uglavnom izlazili kao pobjednici pa su tako uvezali osam uzastopnih trijumfa u međusobnim mečevima.

Južna tribina na stadionu Grbavica danas neće biti u funkciji zbog snijega, a Manijaci su najavili da će u ovoj utakmici preseliti na istok.

Susret između Željezničara i Zvijezde igra se danas u 18:00 sati, a glavni sudija je Dragan Kesić iz Bosanske Gradiške. Susret će biti i u direktnom TV prijenosu na kanalima Arene Sport.

Podsjetimo, u preostalim susretima četvrtfinala Kupa BiH sastaju se Sloga - Velež, Tuzla City - Rudar Prijedor te Radnik - Zrinjski.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()