Zbogom titulo: Real doživio još jedan šamar

Žuta podmornica je trijumfom u Madridu praktično presudila aktuelnom prvaku u borbi za titulu

08.04.2023. 23:16
  • Podijeli:
Samuel Čukvueze Viljareal_Jose Breton AP Tanjug-6431d78419ab4.webp Foto: Jose Breton / AP / Tanjug

Fudbaleri Viljareala šokirali su Real u Madridu rezultatom 3:2, u 28. kolu španske La Lige.

Žuta podmornica je ovim trijumfom praktično presudila aktuelnom prvaku u borbi za titulu.

Ekipa Karla Anćelotija je druga na tabeli sa 59 bodova, 12 manje od vodeće Barselone, koja ima i utakmicu manje.

Viljarealu je ova pobjeda značila mnogo pošto je stigao na "kotu 47 ", peti je na tabeli, četiri koraka udaljen od Sosijedada koji je u zoni Lige šampiona.

Kralj je dva puta vodio, ali uzalud. Najprije je u 16. minutu autogol postigao Pau Tores, Samjuel Čukvueze je vratio stvari na početak, da bi početkom nastavka Vinisijus pogodio za 2:1.

Goste se drugi put vratio u igru u 70. minutu, kada je Hoze Morales pogodio metu.

Trenutak inspiracije Čukvuezea u 80. minutu prelomio je susret. Bio je to sjajan šut sa distance nakon kojeg je lopta odsjela u meži.

Domaćin je u finišu pritiskao, tražio penal, pokušavao da stigne bar do boda, međutim, nije uspio.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()