Veliko iskušenje: Musemić na klupi fenjeraša

Ekipa se nakon prvog dijela sezone nalazi na posljednjem mjestu sa 17 bodova i imaće veoma težak zadatak da izbori opstanak

22.12.2022. 18:55
  • Podijeli:
Husref Musemić_Armin Durgut Pixsell-1667598269879.webp Foto: Armin Durgut / Pixsell

Iskusni fudbalski stručnjak Husref Musemić novi je trener konjičkog Igmana, saopštio je ovaj premijerligaš.

Musemić je posljednji angažman imao u Tuzla Cityju koji je napustio u aprilu ove godine, a na klupi Konjičana naslijediće Adnana Elezovića.

Igman se nakon prvog dijela sezone nalazi na posljednjem mjestu sa 17 bodova i imaće veoma težak zadatak da izbori opstanak u društvu najboljih.

Musemić je u trenerskoj karijeri još vodio i Sarajevo, Olimpik, Đerzelez, Čelik, Mladost, Slobodu.

Sa Bordo timom je dva puta bio prvak BiH, uključujući i osvajanje duple krune, a u dva navrata je osvajao i Kup BiH.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()