Velika tragedija potresla južnoamerički nogomet, stradala mlada fudbalerka

Stradala na licu mjesta

19.01.2024. 19:32
  • Podijeli:
jessica ramos screenshot 23-65aabcfc3b378.webp Foto: Screenshot

Strašna tragedija pogodila je južnoamerički nogomet nakon što je kolumbijska golmanica Jessica Ramos stradala u saobraćajnoj nesreći.

Ramos je stradala na mjestu nesreće, a policija još uvijek utvrđuje uzroke. Ova mlada golmanica rođena je u Palmiri, ali se nedavno preselila u Cali, gdje je na kraju i smrtno stradala u kobnom udesu.

Počela je karijeru u matičnom Deportivu iz Palmire da bi nakon toga prešla u Angels Candelariju. Planirala je jednog dana dogurati do reprezentacije Kolumbije, no tragedija je zauvijek spriječila snove.

"Jessica Ramos bila je nevjerovatna i plemenita žena koja nam je uljepšala trenutke svojim smijehom. Bez obzira ko je bio protivnik, nikada se nisi plašila i dizala si ekipu. Počivaj u miru", naveli su iz njegnog kluba Angels Candelaria.

Lokalni kolumbijski mediji objavili su šokantnu snimku nastalu nakon nesreće na kojoj se prikazuju kamion i prevrnuti motocikl te automobil. Jessica je vozila motocikl i stradala je odmah na mjestu nesreće.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()