Važno je biti borac: Crveno-plava porodica čuva svoju Saru

"Na nama je da nastavimo tamo gdje je Darko stao, na nama je da pokažemo da Sara nikada neće biti sama"

03.05.2023. 12:30
  • Podijeli:
Sara Vujinović_FK Borac-645235643ecb3.webp Foto: FK Borac

Čelnici Fudbalskog kluba Borac još jednom su pokazali humanu stranu.

Nakon što su se uključili u akciju pomoći sugrađanki Dariji Karanović, koja se po četvrti put bori sa opakom bolešću, ovog puta  će podržati Saru Vujinović.

Riječ je o mladom borcu koji boluje od cerebralne paralize i epilepsije. Njena najveća podrška u životu bio je otac Darko, inače bivši vođa Lešinara.

A kako je Sara u novembru prošle godine ostala bez svog najvećeg oslonca, u Platonovoj su se odlučili na još jedan potez vrijedan divljenja.

Tako će deset odsto prihoda sa nedjeljnog derbija protiv Sarajeva (19.30 časova) biti uplaćeno hrabrom junaku.

"Ostavio nam je to u amanet Darko Vujinović koji je bio dokaz one da je u životu važno biti borac. Sa svojom Sarom hrabro je prkosio svakom problemu na koji su naišli, do posljednjeg dana svog života. Na nama je da nastavimo tamo gdje je Darko stao, na nama je da pokažemo da Sara nikada neće biti sama. Borčevci, Banjaluko, svi na stadion. Za Saru, za novu pobjedu", saopštili su sa Gradskog stadiona.

U sklopu humanitarne akcije biće organizovana i aukcija na kojoj je lopta sa potpisima svih igrača Borca.

"Početna cijena je 50 KM, a sav prihod od aukcije biće proslijeđen Sari Vujinović. Svoje ponude možete da dostavite u komentare i inbox zvaničnih klupskih stranica, kao i na mail prfkboracbanjaluka@gmail.com, te na broj telefona: 051 /  926 - 245. Aukcija traje do nedjelje, 7. maja, do 22 časa", otkrili su iz kluba.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()