United u sudijskoj nadoknadi do pobjede u Londonu

Idu kući pjevajući

04.11.2023. 15:37
  • Podijeli:
united reuters-6546551339c39.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Manchester Uniteda danas su u 11. kolu engleske Premier lige u Londonu savladali ekipu Fulhama, i to golom u posljednjim minutama utakmice.

Ekipa Erika ten Haga zabila je vodeći gol već u 8. minuti, ali nakon intervencije VAR-a isti je poništen zbog ofsajda.

U nastavku se nije puno toga ni dešavalo na terenu, mada treba istaknuti nekoliko dobrih odbrana golmana Uniteda Onane.  Ipak, stječe se dojam da su "Crveni đavoli" snagu čuvali za sami finiš utakmice, kada su bacili sve karte na napad.

Igrala se 90. minuta, kada nakon jedne gužve Portugalac Bruno Fernandes lijepo zabija za vodstvo, a kasnije se ispostavilo i veliku pobjedu gostiju.

Unitedu slijedi važan meč sa Kopenhagenom u gostima u Ligi prvaka, a onda prilika konačno da se ostvari pobjeda u Premier ligi jer će na Teatru snova gostovati Luton.

 

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()