UEFA delegirala Peljtu za meč Eura: Evo o kojem je duelu riječ

Najbolji bh. sudija

14.06.2024. 20:00
  • Podijeli:
Irfan_peljto_foto_EXPA_ laPresse_FabioFerrari-1665480285148.webp Foto: EXPA/ laPresse/ Fabio Ferrari

Bosanskohercegovački sudija Irfan Peljto, sudit će meč Evropskog prvenstva u nedjelju 16. juna.

Naime, bh. sudiju je UEFA delegirala među službena lica za utakmicu između Nizozemske i Poljske Irfana Peljtu za utakmicu EURA 2024. koja se igra u nedjelju.

Peljto će pomagati sudijskoj trojci iz Portugala. Glavni sudija meča će biti je Artur Soares, a pomoćnici Paulo Soares i Pedro Riberio, dok će četvrti sudija biti Irfan Peljto.

Irfan i njegova ekipa nalaze se na širem spisku sudija koji su kandidati za glavne sudijske pozicije na ovogodišnjem Euru.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()