Transfer bomba na pomolu: Suarez ne može odbiti poziv velikog prijatelja i odlazi u MLS?

Za klub iz Miamija igraju Lionel Messi, Sergio Busquets i Jordi Alba

03.11.2023. 09:18
  • Podijeli:
messi suarez reuters 22-64be19f1bcbe5.webp Foto: Reuters

Fudbaler Gremija Urugvajac Luis Suarez potpisat će krajem godine ugovor sa Interom iz Miamija, prenosi urugvajski „El Pais“.

Suarez (37) je početkom godine stigao u Gremio, a sa brazilskim klubom potpisao je ugovor do kraja 2023. Urugvajski fudbaler je na 47 mečeva postigao 22 gola za Gremio u svim takmičenjima.

Suarezu na kraju godine ističe ugovor sa Gremiom, a „El Pais“ navodi da će se legendarni urugvajski reprezentativac preći u Inter.

Za klub iz Miamija igraju Lionel Messi, Sergio Busquets i Jordi Alba. Urugvajac je sa Messijem, Busquetsom i Albom igrao u Barceloni.

Suarez je prije Gremija igrao za Nacional, Atletico Madrid, Barcelonu, Liverpool, Ajax i Groningen.

Za reprezentaciju Urugvaja postigao je 68 golova na 137 mečeva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()