Transfer bomba: Iz Lučana u Stouk siti

Prema nezvaničnim informacijama, Mladost bi trebalo da prihoduje 1,4 miliona evra

09.08.2023. 16:37
  • Podijeli:
Nikola Jojić_Profimedia-64d3711490b13.webp Foto: Profimedia

Puče bomba u Lučanima! Mladost je prodala Nikolu Jojića (19) u Stouk siti.

Sport klub saznaje da će se supertalentovani lučanski đak u narednim danima preseliti u Čempionšip.

Spremalo je rukovodstvo dragačevskog superligaša posao tokom ljeta, na kraju stiglo i do završne stanice.

Dogovoren je transfer vrijedan priče i hvale. Prema nezvaničnim informacijama, Mladost bi trebalo da prihoduje 1,4 miliona evra!

O detaljima i narednim koracima Jojića odlučivaće engleski klub. Za sada, u opticaju je varijanta da momak na pragu 20. godine odigra još jednu sezonu za Mladost i potom definitivno postane prvotimac Stouka.

U zavisnosti od projekcije karijere i učinka u aktuelnoj takmičarskoj godini.

O Jojićevom potencijalu odavno se priča na domaćim terenima. Pominjala se, više na nivou spekulacija, priča o selidbi u Crvenu zvezdu, međutim, jasno je bilo i u najavi da od tog posla nema ništa.

Najavljeni odlzak Jojića u Stouk biće četvrti veliki posao srpskih klubova ljeta 2023.

Zvezda je prodala Strahinju Erakovića u Zenit, TSC ozvaničio selidbu Petra Ratkova u Salcburg, Spartak Ždrepčeva krv Srđana Hrstića u Haken.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()