Toti ''tjera'' Dibalu iz Rome

Ove sezone Dibala je na 28 utakmica u svim takmičenjima postigao 14 golova. Ali je i zbog povreda propustio 13 utakmica

19.03.2024. 20:06
  • Podijeli:
Paulo Dibala-65dd8df3d9d27.webp Foto: AP Photo/Gregorio Borgia/Tanjug

Od kada je došao u Rim Paulo Dibala je osvojio srca navijača Rome.

Međutim, ono što ih razočarava konstantno su česte povrede Argentinca, zbog čega mnogi razmišljaju da je možda i bolji rastanak.

Među onima koji slično razmišljaju je i najveća legenda kluba Frančesko Toti.

’’Govorimo o vrhunskom igraču, ali moramo da uzmemo obzir interese i ciljeve kluba za budućnost. Da sam ja direktor, ne bi mi u tim planovima bio igrač koji igra 15 utakmica godišnje. Mora i tome da se razmišlja’’, rekao je Toti.

Ove sezone Dibala je na 28 utakmica u svim takmičenjima postigao 14 golova. Ali je i zbog povreda propustio 13 utakmica.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()