Ten Hag nije imao uslove, zato možda i dobije novu šansu u Unitedu

Ratcliffe sa druge strane nema strpljenja za igrače

03.05.2024. 08:49
  • Podijeli:
erik ten hag reuters-654c908ea33c5.webp Foto: Reuters

Po saznanjima "The Athletica" ovo je razmišljanje novog manjinskog vlasnika Manchester Uniteda Jima Ratcliffea koji je u posljednje vrijeme sve više uključen u sportske odluke u Unitedu.

Stav firme INEOS, čiji je Jim Ratcliffe vlasnik, je da raniji čelnici Uniteda nisu jednostavno ponudili Eriku Ten Hagu dobre uslove za rad i za uspjeh. Možda bi baš zato mogao da nastavi da bude menadžer ekipe sa „Old Trafforda“. Još dva razloga figuriraju u ovoj odluci, radi se o tome da United možda ne bi imao pravu alternativu koga bi doveo umjesto Holanđanina, a takođe bi i raskid ugovora bio preskup za „crvene đavole“.

Ratcliffe sa druge strane nema strpljenja za igrače. Novinari pišu da samo tri igrača imaju garantovano mjesto u ekipi sledeće sezone, a da svaki drugi fudbaler može da bude na pijaci.

Sir Jim Ratcliffe želi da vrati stari sjaj velikanu iz Manchestera koji se mnogo muči od odlaska Sira Alexa Fergusona, a to traje već preko jedne decenije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()