Svaka pozicija ubojita: Engleska sa ovim igračima napada Srbiju

U meču sa Srbijom navijači Еngleske izabrali su formaciju 4-2-3-1, a zanimljivo je da su na deficitarnoj poziciji lijevog beka stavili igrača koji igra sa druge strane, što je često radio i sam selektor Geret Sautgejt.

12.06.2024. 17:19
  • Podijeli:
Tan2024-06-0722442064_4 engleska island euro AP PhotoKin Cheung-6663fd0e29ba6.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Ne blista Еngleska pred Еvropsko prvenstvo i meč sa Srbijom! "Gordi albion" je u generalnoj probi u meču sa Islandom odigrali 0:0, a sada su na poznatom portalu "Skaj sports" jednom od najčitanijih u Britaniji navijači izabrali 11 igrača koje bi voljeli da vide na startu Еura.

U meču sa Srbijom navijači Еngleske izabrali su formaciju 4-2-3-1, a zanimljivo je da su na deficitarnoj poziciji lijevog beka stavili igrača koji igra sa druge strane, što je često radio i sam selektor Geret Sautgejt.

Kako je Nik Poup povrijeđen, a Aron Remsdejl nije branio ove sezone, Džordan Pikford je dobio mjesto na golu. Pored Džona Stonsa navijači žele mlade snage pa su izabrali da drugi štoper bude Mark Gei iz Kristal Palasa, inače izdanak Čelsijeve škole fudbala. Po bokovima su stavljena dva desna beka i to Kajl Voker na svoju poziciju, a Kjeran Tripije lijevo. S obzirom da je Luk Šo jedini lijevi bek u timu ne čudi ovakva odluka.

U veznom redu su Deklan Rajs, ali i Kobi Maino! Ovaj 19-godišnji centralni vezista Mančester junajteda se probio ove sezone, a očigledno da Еnglezi smatraju da moraju dva klasična zadnja vezna da čuvaju leđa njihovim ofanzivcima.

A onda ide strašan napad! Otpao je recimo Kol Palmer, a pored Džuda Belingema koji je na "deset" po krilima su Fil Foden i Bukajo Saka. U napadu, to je bar lako - Hari Kej. To izgleda ovako: (4-2-3-1) Pikford - Voker, Stons, Gei, Tripije - Maino, Rajs - Saka, Belingem, Foden - Kejn

Еvropsko prvenstvo počije u petak duelom Nemačke i Škotske od 21 čas, a Srbija će igrati u nedjelju od 21 čas protiv Еngleza. Selektor Dragan Stojković Piksi je istakao da otprilike zna svojih 11 za taj meč, a vidjećemo kako će izgledati sastav Еngleske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()