Šuška se! Zvijezda Premijer lige ide u Juventus

U pitanju su američki vezista Veston Mekeni i mladi engleski krilni igrač Samjuel Iling-Junior, koji se zbirno procjenjuju na 41 milion evropskih novčanica.

12.06.2024. 16:58
  • Podijeli:
Aston Vila i Mančester siti-65718b1ba6162.webp Foto: AP Photo/Rui Vieira/Tanjug

Jedan od najboljih igrača na Ostrvu u sezoni za nama bio je Brazilac Daglas Luiz, koji je najveća želja Juventusa u predstojećem prelaznom roku.

Brazilski fudbaler Daglas Luiz nalazi se na meti Juventusa, javlja italijanski transfer guru Fabricio Romano.

Ovaj 26-godišnji vezista je u tek završenoj sezoni bio jedan od najzaslužnijih što je Aston Vila izborila plasman u Ligu šampiona, jer je kao nešto defanzivnije orijentisan igrač na 35 utakmica upisao devet golova i pet asistencija.

Prema specijalizovanom “Transfermarktu”, vrijednost Daglasa Luiza se procjenjuje na 70 miliona evra, što je cijena koju Juventus ne može tek tako da plati, pa u Torinu žele da u suprotnom smjeru pošalju dva igrača, a engleski tim ne bi imao ništa protiv.

U pitanju su američki vezista Veston Mekeni i mladi engleski krilni igrač Samjuel Iling-Junior, koji se zbirno procjenjuju na 41 milion evropskih novčanica.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()