Superliga Srbije: Radnik priredio veliko iznenađenje Partizanu

Ostvarili pobjedu od 2:0 u prvoj utakmici 27.kola Superlige Srbije

17.03.2023. 18:15
  • Podijeli:
radnik_starsport.rs 1-64149ffd037d6.webp Foto: Starstsport.rs

Fudbaleri Radnika priredili su veliko iznenađenje na stadionu Partizana i ostvarili pobjedu od 2:0 u prvoj utakmici 27.kola Superlige Srbije.

Crno-beli su bili apsolutni favoriti protiv posljednjepalsiranog tima na tabeli. Međutim, nastavili su niz loših rezultata na svom terenu u 2023. godini.

Ovo im je bila peta uzastopna utakmica na stadionu u Humskoj i treći poraz uz dva remija: Mladost GAT 0:4, Šerif 1:3, Radnički Kragujevac 1:1, Kolubara 1:1, Radnik 0:2.

Očekivali su navijači Partizana mnogo bolji rezultat nakon što su njihovi ljubimci u prethodnom kolu dobro igrali i ubjedljivo savladali Mladost u Lučanima sa 3:0.

Što je najgore za ekipu Igora Duljaa i protiv Radnika su imali mnogo šansi, ali su u prvom poluvremenu čak tri puta pogođali stativu, a u nekim situacijama promašivali iz izglednih situacija.

U drugom poluvremenu nisu iskoristili ni jedanaesterac. Tačnije odlični golman gostiju Stefan Ranđelović odbranio je udarac Bibarsa Natha. To je prvi put da Izraelac nije realizovao penal u dresu Partizana.

Konačno u 82. minutu Rikardo se dobro snašao i naterao Ranđelovića na kapitulaciju – 1:2.

Bilo je još vremena, ali je sjajni Ranđelović sve branio…

Golove za ekipu Slavoljuba Đorđevića postigli su Andrija Radulović iz kontranapada u 13. minutu i Ranko Jokić samo što je ušao u igru u 45. minutu poslije kornera i slabe intervencije golmana Aleksandra Popovića.

U narednom kolu 1. aprila Partizan gostuje Vojvodini u Novom Sadu, dok Radnik dočekuje ekipu TSC iz Baške Topole.

Nešto kasnije od 18 časova u Novom Sadu se sastaju Mladost GAT i Radnički 1923 iz Kragujevca.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()