Stiže novi čuvar mreže: Milošević i Borac raskinuli ugovor

Uprava kluba uveliko je u potrazi za novim golmanom i nasljednik Marka Miloševića već sutra bi trebalo da bude ozvaničen

23.06.2024. 16:10
  • Podijeli:
Marko Milošević golman-6678257d55702.webp Foto: FK BORAC

Fudbaleri banjalučkog Borca nalaze se na pripremama u Sloveniji, a prije početka nove sezone šampionska ekipa pretrpjela je velike promjene.

Trenera Vinka Marinovića zamijenio je Mladen Žižović, nekoliko članova šampionske generacije je napustilo ekipu, a dovedeno je osam novih igrača.

Kako prenosi Mondo.ba izvjesno je da ćemo vidjeti još jedan dolazak, jer klub napušta golman Marko Milošević.

Srpski čuvar mreže stigao je u Banjaluku prošle zime, nakon odlaska Milana Mijatovića i odličnim partijama dao veliki doprinos osvajanju šampionske titule, ali više neće stajati na golu Borca.

Milošević i Borac raskinuli su ugovor i srpski čuvar mreže je slobodan igrač. Uprava kluba uveliko je u potrazi za novim golmanom i nasljednik Marka Miloševića već sutra bi trebalo da bude ozvaničen, saznaje Mondo.

“Marko je dao veliki doprinos na našem šampionskom putu. Hvala mu na svemu i želimo mu puno sreće u nastavku karijere. Mi smo na pragu dogovora sa novim čuvarom mreže koji bi već sutra trebalo da potpiše ugovor”, rekao je Oliver Jandrić, sportski direktor Borca.

U dresu Borca nastupio je na 15 utakmica u Premijer ligi BIH i na sedam utakmica u Kupu BiH. Prije Borca branio je za Debrecin, Astanu, Kaspij Aktau, Napredak, Zemun, Voždovac, Sinđelić, Smederevo i Pazovu piše Mondo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()