Španska javnost bruji o meču u Madridu: Potpuni haos na terenu, tri crvena kartona, vrijeđanje sudije

Psovke, napadi na sudiju

03.01.2024. 10:11
  • Podijeli:
Pojacanja_Getafe_foto_Facebook_Getafe Cropped-64f8359db924a.webp Foto: Facebook/Getafe

U prvom ovogodišnjem meču u La Ligi, Rayo Vallecano je slavio na gostovanju Getafeu 2:0, a domaći su dobili tri crvena kartona.

Getafe je prvo ostao bez Juamea Latasa koji je prvi žuti karton dobio u 23, a drugi u 40. minutu. Oba zbog veoma očiglednog udaranja laktom protivničkih igrača.

Getafe ostaje sa devet igrača na terenu u 50. minutu. Mason Greenwood je ušao u raspravu sa sudijom, pale su tu i neke psovke i igrač pozajmljen iz Manchester Uniteda je dobio direktan crveni karton.

Nakon meča, trener Getafea Pepe Bordalas otkrio je šta je Greenwood rekao sudiji pa je zaradio direktno isključenje.

“Rekao je sudiji ‘nemoj se zaj****ati sa mnom’. Bila je to frustracija, ali nikoga ni u jednom trenutku nije uvrijedio.”

Treći crveni karton za domaće dogodio se van terena i to u krajnje bizarnoj situaciji. Damian Suarez je zamijenjen, ali je odugovlačio sa izlaskom sa terena pa mu je sudija pokazao žuti karton. Suarez je ušao u raspravu sa sudijom koji nije oklijevao već mu je pokazao i drugi žuti karton.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()