Šok za Zrinjski: Bilbija uspješno operisan, više mjeseci van terena

Teška povreda najboljeg igrača u domaćem prvenstvu

13.05.2024. 17:43
  • Podijeli:
zrinjski facebook bilbija-65808e9f25d18.webp Foto: Facebook

Kapiten i najbolji igrač aktuelnog i dvostrukog uzastopnog prvaka Bosne i Hercegovine Nemanja Bilbija danas je operisan u Specijalnoj bolnici Sveta Katarina.

Kako je saopštila zvanična stranica Plemića, utvrđeno je da je povreda Bilbije teže prirode te da zahtijeva operativni zahvat.

Nakon operativnog zahvata mu slijedi višemjesečni proces rehabilitacije i oporavka, saopšteno je iz redova Zrinjskog.

Plemići su putem zvanične stranice iskazali podršku i uspješan oporavak te što brži povratak na teren svom kapitenu.

Bilbija je ove sezone odigrao 47 utakmica za Zrinjski i postigao 29 pogodaka uz deset upisanih asistencija dok je za reprezentaciju BiH odigrao šest utakmica i nije se upisao u strijelce.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()