Šok za Brazil: Neymaru ozbiljno stradao gležanj!

Neymar je tokom utakmice sa Srbijom bio žrtva devet prekršaja, a u jednom od njih mu je ozbiljno stradao gležanj

25.11.2022. 00:23
  • Podijeli:
Neymar_profimedia-0739980975-1669326899392.webp Foto: Profimedia

Brazil je u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Kataru pobijedio Srbiju s 2:0, ali cijena koju su prvi favoriti prvenstva platili mogla bi biti jako visoka.

Naime, Neymar je u 80. minuti izašao iz igre, a fotografije koje se već šire društvenim mrežama pokazuju njegov gležanj koji ne izgleda nimalo dobro. Neymar tokom utakmice bio žrtva  devet prekršaja, a u jednom od njih mu je, očito, ozbiljno stradao gležanj.

Najbolji brazilski igrač je odmah nakon utakmice otišao snimati gležanj, njegove suze na klupi ne ulijevaju puno optimizma, te izazivaju brigu Brazilskog selektora.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()