Šok iz Barcelone: Xavi odlučio napustiti klub nakon debakla od Villarreala

Teški trenuci za aktuelne prvake Španije

27.01.2024. 22:12
  • Podijeli:
xavi hernandez reuters-65ae2893ef06e.webp Foto: Reuters

Trener Barcelone Xavi Hernandez će napustiti klupu katalonskog sastava na kraju sezone.

Potvrdio je to ugledni Gerard Romero koji je na svom Twitteru objavio informaciju da nekadašnji legendarni veznjak Katalonaca na ljeto napušta Barcu.

Ključan je bio poraz od Villarreala u 22. kolu španske Primere kada su Katalonci deklasirani rezultatom 5:3 nakon čega je Xavi donio odluku o odlasku.

"Napustit ću Barcelonu u junu. Došli smo do tačke kada nema nazad i vrijeme je za promjenu. Kao veliki navijač ovog kluba, vrijeme je da napustim ekipu", rekao je Xavi te dodao:

"Razgovarat ću sa Upravom kluba danas, ali sam donio odluku te ću napustiti klub 30. juna".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()