Skandal u Sloveniji: Trener ošamario Senijada Ibričića!

Tada je trener Radomlja Oliver Bogatinov izgubio živce i nasrnuo na nekadašnjeg bh. fudbalera

21.05.2023. 11:32
  • Podijeli:
samar_ibricic-foto_PrtSc-6469dcc2c697a.webp Foto: PrtSc

Fudbaleri Radomlja savladali su sinoć u okviru 36. kola Telemach Prve lige Slovenije ekipu Domžala minimalnim rezultatom. Ipak, meč je ostao u sjeni skandala kada je trener Radomlja ošamario nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine, a danas sportskog direktora Domžala Senijada Ibričića.

Gol odluke postigao je mladi reprezentativac BiH Filip Čuić u 88. minuti, ali je nakon toga u sudijskoj nadoknadi došlo do sukoba članova timova.

Tada je trener Radomlja Oliver Bogatinov izgubio živce i nasrnuo na nekadašnjeg bh. fudbalera.

Nije jasno zbog čega je došlo do sukoba, ali je izvjesno da će strateg domaće ekipe biti žestoko kažnjen.

Ibričić je ostao hladnokrvan i samo se nasmijao, a slovenski mediji bruje o potezu trenera Radomlja.

Video možete pogledati OVDJE.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()