Siniša je stabilno, pojedinci nemaju mjeru, sve što čitate je laž

"To što toliko žurite da objavite loše vijesti je zaista nekulturno"

15.12.2022. 20:03
  • Podijeli:
Siniša Mihajlović_Profimedia-639b6db4878ec.webp Foto: Profimedia

Zdravstveno stanje proslavljenog srpskog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića se pogoršalo, ali ne u tolikoj mjeri kako su pojedini italijanski, a za njima i regionalni mediji objavili.

Popularni Miha već tri godine se bori sa leukemijom, a u posljednjih nekoliko dana došlo je do novih komplikacija.

Iz objava italijanskih medija moglo je da se nasluti da se stanje teško, a pojedini novinari su otišli korak dalje sa bombastičnim naslovima da se Siniši ljekari bore za život.

Porodica se ne oglašava, kao ni sam Mihajlović koji je od početka svoje borbe sa opakom bolešću uvijek bio iskren i javno je sam govorio o svemu što se dešavalo. Naravno, kada je bio u mogućnosti da to učini i kada je sam smatrao da je vrijeme.

Povodom neumjesnih spekulacija oglasio se ugledni novinar Ilario di Đovambatista, direktor stanice Radio Radio:

"Sinišino stanje je stabilno. Vijesti koje možete svuda da vidite su potpuno lažne. Istina je da je mu se stanje u proteklom periodu pogoršalo. Ali, uz njega su njegovi najbliži koji mu pružaju utehu. To što toliko žurite da objavite loše vijesti je zaista nekulturno", napisao je Di Đovambatista juče.

S obzirom na razvoj situacije u javnosti, danas se nadovezao novom objavom:

"Dobio sam mnogo poruka u kojima tražite da se raspitam o Sinišinom stanju. Jasno mi je da to radite iz poštovanja prema čovjeku i šampionu. Ali, jedino je umjesno da se o svemu oglasi njegova porodica. Juče sam morao da pišem kako bih ućutkao one koji nemaju mjeru. Drži se Siniša".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()