Senegal čini sve da Mane zaigra na SP: Angažovat će i vračare

Pojavila se u toku jučerašnjeg dana vijest da će Sadio Mane biti na spisku Senegala i pored povrede koju je doživio prije nekoliko dana

11.11.2022. 11:50
  • Podijeli:
Sadio_Mane_foto_Twitter-1667987938075.webp Foto: Twitter

Generalna sekretarka Fudbalskog saveza Senegala Fatma Samura dala je ekskluzivni intervju za sajt "Europe 1" i navela da će Senegal pokušati sve da Sadio Mane bude spreman da nastupi na Mundijalu. Baš sve.

Pojavila se u toku jučerašnjeg dana vijest da će Sadio Mane biti na spisku Senegala i pored povrede koju je doživio prije nekoliko dana.

"Upotrebit ćemo sva sredstva, upotrebit ćemo i vračare ako bude potrebno", rekla je Samura.

Na pitanje koliko vračare mogu da budu efikasne, Samura je odgovorila:

"Ne znam da li su i koliko su efikasne, ali u ovom slučaju ćemo probati sve. Nadamo se čudu. Mane mora da bude u Kataru".

Mane se povrijedio na utakmici Bayerna i Werdera u utorak i već dan kasnije počele su spekulacije da neće uspjeti da se oporavi do početka Mundijala.

Senegal je žrijebom svrstan u Grupu A sa domaćinom Katarom, Nizozemskom i Ekvadorom.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()