Saudijci ne odustaju: Nakon Firmina dolazi i zvijezda Cityja

Novi saudijski prvoligaš Al-Ahli ima velike ambicije u novoj sezoni, te je na putu da dovede treću veliku zvijezdu iz Evrope

17.07.2023. 10:10
  • Podijeli:
mahrez reuters-64b4f708dfac5.webp Foto: Reuters

Novi saudijski prvoligaš ima velike ambicije, Firminu će u napadu društvo praviti Mahrez

Novi saudijski prvoligaš Al-Ahli ima velike ambicije u novoj sezoni, te je na putu da dovede treću veliku zvijezdu iz Evrope.

Nakon golmana Edouarda Mendyja iz Chelseaja i Roberta Firmina iz Liverpoola, čelnici Al-Ahlija su "bacili oko" na Riyada Mahreza.

Prema navodima britanskih medija, alžirski reprezentativac je već dogovorio detalje ugovora, a sada samo preostaje da se klubovi dogovore oko obeštećenja. Mahrez bi u novom klubu trebao zaraditi 50 miliona eura za dvogodišnju saradnju.

Trostruki prvak Saudijske Arabije ponudit će Manchester Cityju 35 miliona eura za transfer, a sve je izvjesnije da će Pep Guardiola dati "zeleno svjetlo" za Mahrezov odlazak.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()