Salihamidžić u nevjerici: Ovakvo nešto se rijetko viđa

Bavarci upisali treći ovosezonski poraz

20.03.2023. 09:37
  • Podijeli:
hasan-salihamidzic-foto-profimedia.jpg

U derbiju 25. kola Bundeslige nogometaši Bayera jučer su na domaćem terenu u Leverkusenu savladali minhenski Bayern 2:1.

Bavarci su poveli u 22. minuti, kada je na asistenciju Goretzke suparničku mrežu pogodio Kimmich. No, u drugom poluvremenu uslijedio je potpuni preokret.

U oba slučaja miran i precizan je bio Argentinac Palacios koji je u 55. minuti izjednačio na 1:1, dok je u 73. prevario Sommera i osigurao svom klubu veliku pobjedu. Bio je ovo tek treći ligaški poraz Bayerna ove sezone, a ujedno je time ostao drugi na tabeli.

Ima bod manje od dortmundske Borussije. Bayer je nastavio s penjanjem na ljestvici te je trenutno na sedmom mjestu. Ujedno je Bayer, kombinovano u Bundesligi i Evropskoj ligi, ostvario petu pobjedu u nizu.

Utakmicu je komentirao Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bayerna. "Ovakvo nešto se rijetko viđa. Promašili smo sve što smo mogli, a nadtrčala nas je ekipa koja je u četvrtak igrala utakmicu i pobijedila. Bili smo inferiorni u svakom aspektu", kratko je poručio popularni Brazzo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()