Sad je jasno: Borac odlazi po drugi trofej Kupa BiH

Sjajnu akciju domaćih krunisao je Damir Hrelja.

16.04.2024. 20:50
  • Podijeli:
borac-65f73d6885bc5.webp Foto: FK Borac Banjaluka

Fudbaleri Borca plasirali su se u finale Kupa BiH, nakon što su i u revanšu savladali Široki Brijeg 2:1.

Banjalučani su u prvom duelu u Širokom Brijegu takođe slavili 3:1 pa su u finale otišli sa ukupnim rezultatom 5:2.

U prvom dijelu nije bilo velikih uzbuđenja, sve se svelo na udarce iz daljine koji nisu donijeli promjenu rezultata. Ipak u nastavku je viđen puno bolji meč.

Široki Brijeg je uspio da dođe do prednosti u 68.minutu. Na centaršut Mišića odlično je reagovao Marko Matić i donio dramu na Gradski stadion. Nakon primljenog gola, Borac je krenuo puno ofanzivnije.

Tu mu se isplatilo već u 78.minutu kada je Stefan Fićović sjajno zahvatio loptu koja se odbila nakon gužve i šesnaestercu i pogodio za izjednačenje. Nakon toga Banjalučani su imali još dvije dobre prilike, ali je David Vuković šutirao preko gola. Zatim je dobro intervenisala i odbrana gostiju.

Ipak u 87.minutu riješena je drama na Gradskom stadionu. Sjajnu akciju domaćih krunisao je Damir Hrelja.

Borac će tako da traži drugi trofej u ovom takmičenju jer je već slavio 2010. godine dok je poražen u dva finala. Protivnik u finalu biće im bolji iz duela Zrinjski - Sloga. Prvi duel završen je bez pobjednika 0:0, a revanš je sutra od 18 časova, piše Glas.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()