Rooney rekao da će City uništiti Real, sad mu stigao odgovor iz Madrida

Prvo polufinale igra se sutra na stadionu Santiago Bernabeu

08.05.2023. 20:10
  • Podijeli:
toni kroos - reuters-6459308ae6fcc.webp Foto: Reuters

Real Madrid i Manchester City sutra u 21 sat na stadionu Santiago Bernabeu igraju prvu utakmicu polufinala Lige prvaka.

Na konferenciji za medije najavio ju je veznjak Reala Toni Kroos.

Novinari su ga pitali je li uvredljiva izjava Waynea Rooneyja, koji smatra da će City uništiti Real.

"Isto je bilo prošle godine. Nitko nije očekivao da ćemo pobijediti, ali na kraju jesmo. Sjećam se Rooneyjevih riječi, no i drugi su rekli isto. One ne utječu na nas niti nas dodatno motiviraju jer ne možemo biti motiviraniji od ovoga", odgovorio je 33-godišnji Kroos.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()