Ronaldo u Al-Nassr lično pozvao trenera s kojim je ostvario najveće uspjehe

Portugalac je navodno lično kontaktirao Zidanea koji je već dobio ponudu saudijskog kluba i sada se čeka njegov odgovor

15.04.2023. 09:45
  • Podijeli:
Ronaldo Al Nassr foto Reuters-63cd955a0880b.webp Foto: Reuters

Prema pisanju francuskih medija legendarni Zinedine Zidane velika je želja saudijskog Al-Nassra, a na njegovom dolasku aktivno radi i Cristiano Ronaldo.

Portugalac je navodno lično kontaktirao Zidanea koji je već dobio ponudu saudijskog kluba i sada se čeka njegov odgovor.

Ronaldo je veoma uzbuđen zbog ideje da ponovo radi sa trenerom s kojim je sarađivao u Realu i s kojim je osvojio tri uzastopne Lige prvaka i dvije Zlatne lopte dok je bio na vrhuncu svoje karijere.

Portuglaski as smatra da Al-Nassr ne ostvaruje svoj potencijal i da sa sadašnjim sastavom može postići bolje rezultate, što je kumovalo smjeni Rudija Garcije, a hrvatski nogometni stručnjak Dinko Jeličić privremeno će voditi ekipu do imenovanja novog trenera.

Sedam kola prije kraja prvenstva Al Nassr zauzima drugo mjesto na tabeli sa tri boda manje od vodećeg Al Ittihada, a vidjet ćemo da li će Garcijina smjena pozitivno utjecati na ekipu.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()