Robert Prosinečki više nije trener Rudeša

Klub u ovom trenutku nema trenera, a kada ga izabere, obavijestit će o tome javnost

03.09.2023. 17:00
  • Podijeli:
Robert Prosinečki Žuti 3_UNA-64673ca9b8f3b.webp Foto: UNA

NK Rudeš i njihov trener Robert Prosinečki odlučili su sporazumno prekinuti suradnju, saopštio je zagrebački klub u nedjelju.

Zajedno s Prosinečkim, iz kluba je otišao i njegov prvi pomoćnik Gordan Ciprić.

“Nemam što puno reći. Bili smo na sastanku Joe (Šimunić), Stipe (Čondrić) i ja. Sjeli smo, porazgovarali, vidjeli da je najbolje da se raziđemo i da svako, bez imalo ljutnje krene na svoju stranu”, kratko je rekao Robert Prosinečki.

“Lično mi je izuzetno žao, jer Robert Prosinečki je velik gospodin i jednako tako odličan trener. Nažalost, tako je to u nogometu. I dogovorili smo se da je najbolje da prekinemo suradnju. Baš mi je teško… Ali rezultati su ti koji diktiraju neke stvari. Svi smo bili svjesni, pa i trener Prosinečki, da ulazimo iz druge u prvu ligu, znali smo da će biti teško, ali vjerovali smo da ćemo uspjeti doći do pozitivnog rezultata. Nažalost, nakon sedam kola imamo samo jedan bod, a naši se planovi nisu ispunili. Imamo još puno kola do kraja, dosta je bodova u igri i nadamo se da ćemo se dići što prije. Naravno, ovim putem još bih jednom zahvalio gospodinu Prosinečkom, što je uopće pristao biti dio naše priče u Rudešu”, naglasio je direktor kluba Josip Šimunić.

Klub u ovom trenutku nema trenera, a kada ga izabere, obavijestit će o tome javnost.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()